FXStreet - Tots els titulars

FXStreet està disponible a través del nostre servei de RSS. Amb l'RSS de FXStreet pots tenir les nostres últimes actualitzacions de forma gratuïta, per a ús personal i no comercial, i incorporar-lo en els teus lectors de notícies i blocs preferits.

Què és RSS?

RSS és una manera fàcil de mantenir-te actualitzat de manera automàtica sobre llocs web. En lloc d'haver de visitar els llocs web per cercar del seu contingut més actualitzat, pots utilitzar RSS (que significa Really Simple Syndication) perquè et t'avisin cada vegada que tenen alguna publicació nova.

FXStreet. com ofereix canals RSS per a totes les seves seccions, per exemple, Pronòstics de Forex, Informes de Mercat, Anàlisi Tècnica, etc.

Com puc utilitzar RSS?

Per utilitzar RSS, necessites un lector de notícies (o agregador), una aplicació que et permetrà agrupar i mostrar diferents canals. Només has de triar quins canals RSS vols i el lector començarà a publicar actualitzacions automàticament, de manera que sempre estara al dia dels nous continguts poc després que s'hagin publicat.

Com puc aconseguir un lector de notícies?

Hi ha una àmplia gamma de lectors de notícies disponibles, molts de forma gratuïta. La majoria dels lectors de notícies són les aplicacions que descarregueu i instal.leu al seu ordinador. Alguns altres són serveis en línia pels que us podeu donar d'alta i que funcionen dins del navegador.

Com puc subscriure'm als canals RSS?

Aneu a la part superior d'aquesta pàgina per trobar la llista de canals disponibles. Feu clic a un dels canals RSS i seleccioneu “Copiar drecera” o “Copiar Link” " per copiar l'adreça (URL) del servei. Seguiu les instruccions del vostre lector de notícies, i després enganxeu aquesta adreça on es demana la ubicació del servei al que desitjeu subscriure-us.