El Llistat de Brokers és un recull dels brokers regulats per les autoritats més estrictes d'acord amb el criteri de FXStreet: FCA (Regne Unit), NFA (Estats Units), FSA (Japó), FINMA (Suïssa), ASIC (Austràlia), AFM (Països Baixos), DFSA (Dinamarca), AMF (França), BaFin (Alemanya), CySEC (Xipre), MFSA (Malta) o CNMV (Espanya). També s'accepten els brokers regulats almenys per dues autoritats que no s'incloguin en aquesta curta llista.

No s'accepten brokers que estiguin només autoritzats per la MiFID (la directiva europea que regula la prestació de serveis d'inversió) per a operar en més d'un país europeu, però que no estiguin regulats per les autoritats d'aquests països.

Tampoc s'accepten brokers regulats per les autoritats de països que són paradisos fiscals.

La Taula de Brokers s'ha dissenyat per a proporcionar una visió general dels brokers regulats i de les seves característiques. Utilitzi el filtre per a obtenir el broker que s'ajusti a les seves necessitats. Si no troba l'opció de filtre que necessita, no dubti a contactar-nos.

La taula comparativa és només un resum del perfil del broker. Per a veure totes les dades faci clic sobre el logo del broker o a l'enllaç "Més informació".

El servei de Llistat de Brokers és de pagament. Això significa que la llista pot no incloure tots els brokers que s'ajustin als nostres criteris de selecció (regulació estricta), sinó únicament els que la compleixen i, a més, volen aparèixer-hi.